This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Csokifalók 2019-10-24T12:01:35+00:00

David Drábek

Csokifalók

romantikus vígjáték

Rendező: Telihay Péter

Bemutató: 2018. december 13.

Műsoron volt:
2018. december 13. – 2019. szeptember 15.

Aszülők halála után három lánytestvér bezárkózik az atyai házba és különböző módon próbálják feldolgozni a tragédiát, míg el nem jön a pillanat, hogy valamelyikük beteljesítse
a bizarr apai örökséget. Mi a fontosabb? A világ megváltása, vagy a saját boldogságunk? Mások megmentése, vagy az, hogy megtaláljuk életünk párját? Kire hallgassunk? Az élőkre vagy a holtakra? Keserédes, szürreális helyzetek, humoros és szerethető jelenetek során derül ki, vannak-e, kellenek-e egyáltalán válaszok ezekre a kérdésekre.
David Drábek az egyik legeredetibb kortárs cseh drámaíró és rendező. Sajátosan vegyíti
a valóságot az álommal, a tényeket a költészettel, a korszellemet a legendák ködével. Csokifalók című darabja 2011-ben az év vígjátéka lett.

Szereplők

Helena Lax Judit
Róza Nagy Kornélia
Valérie Rab Henrietta
Jan Nádasdi Péter
Ludvík Ollé Erik
Samuel Madarász Máté
Anya Szabadi Emőke
Apa, Buddha Illés Oszkár

Stáb

Díszletterv: Telihay Péter m.v.
Jelmeztervező: Papp Janó m.v.
Dramaturg: Artner Szilvia m.v.
Rendezőasszisztens: Dégner Lilla
Fordította: Peťovská Flóra