This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Bugrisok 2022-10-19T13:38:01+00:00

Carlo Goldoni

Bugrisok

Zenés komédia

Rendezte és színpadra alkalmazta: Matusek Attila m.v.

Bemutató: 2021. október 14.

Válságban a család! Veszélyben a hagyományos családmodell! Krízisben a házasság intézménye! Felborultak a nemi szerepek! Hol vannak a nőies nők és a férfias férfiak? Baj van! Nagyon nagy baj Carlo Goldoni mester vígjátéka alapján legalább 250 éve.
Mindenki valamilyen titkot rejteget. Férfiak és nők mindennapi csatározása. Generációk háborús terepe. A szabadság feslettség és a rabság az erkölcs? Az együttélés, mint terror, de ki az áldozat és ki a zsarnok? Egy vitában csak az egyik félnek lehet igaza? Csupa olyan kérdés és állítás, mely egyformán érvényes és fontos téma a 21. század kaotikusnak tűnő és értékválságosnak látszó korszakában és a 18. századi Velence karneválvégi hétköznapjaiban is. A karnevál a maszkok felöltésének időszaka. De mi van akkor, ha valaki egész életében álarcot visel?

Szereplők

Lunardo Bocsárszky Attila
Margarita, Lunardo második felesége Varga Lívia
Lucietta, Lunardo lánya az első házasságából Dégner Lilla
Canciano Madarász Máté
Felice, a felesége Szabadi Emőke Katalin
Riccardo Nádasdi Péter
Simone Ollé Erik
Marina, a felesége Nagy Kornélia
Maurizio, Marina sógora Illés Oszkár
Filippetto, a fia Rubóczki Márkó

Stáb

Fordította: Magyarósi Gizella m.v.
Dramaturg: Forgács Miklós
Zeneszerző
és dalszövegíró: Kalocsányi Gábor m.v.
Díszlet és jelmeztervező: Lošonský Michal m.v.
Light design: Majoros Róbert m.v.
Korrepetíció: Dégner Lilla