This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Ájlavjú 2024-02-08T08:56:41+00:00
Lepd meg a párodat egy felejthetetlen Valentin napi programmal. Ha elővételben (február 13-ig) vásárolod meg a jegyeket a Márai stúdió jegypénztárában – csak a párodét fizeted!

Ráadásul most nyerhetsz egy romantikus vacsorát is, ha a jegyeket február 10-ig megvásárolod az előadásra. Ezek után már csak annyi a dolgod, hogy figyeld a sorsolás eredményét, hátha te leszel a szerencsés nyertes.
Ne habozz sokáig!
A játék időtartama: 2024. február 5. 8:00 – 2024. február 10. 11:59
Sorsolás: 2024. február 12. 14:00
Nyeremény: romantikus Valentin-napi vacsora két személyre
Játékszabályzat: https://www.thaliaszinhaz.sk/

 

Az észvesztő tempót diktáló darabban húsz jelenetben ismerkedünk meg különböző emberekkel, akik semmi mást nem akarnak, csak összejönni valakivel, és a sikert vagy a kudarcot valamilyen módon túl szeretnék élni. Mindannyian boldogok akarnak lenni, de senki sem veszélyezteti jobban a saját boldogságukat, mint ők maguk. Hol nevetséges, hol siralmas, hol megható, hol bosszantó, hol szellemes, hol groteszk helyzeteket látunk. Ez a musical tulajdonképpen egyfajta könnyed párkapcsolati enciklopédiának tekinthető, a legkülönfélébb randevúfajták számbavétele után, az egymás mellett élés variációit is számba veszi, a társkeresés abszurditása mellett a szerelem legkülönbözőbb fajtáival szembesülhetünk. A legkülönbözőbb zenei stílusok festik meg az egyes jelenetek hangulatát a rockandrolltól, a countryn át, a tangón keresztül, az andalító melódiákig.

február 14 @ 19:00

19:00

– 21:20

(2h 20′)

Thália Színház

Jegyvétel